Zevende JNVE-symposium: het wachten meer dan waard

  • 3 min.
  • Vereniging

Na een jaar te zijn uitgesteld om een reden die zich wel laat raden, kon het zevende jaarlijkse JNVE-symposium op 11 en 12 augustus 2021 dan toch doorgang vinden. In het Crowne Plaza te Utrecht maakten 46 jonge clinici en onderzoekers uit alle vaderlandse windstreken dankbaar gebruik van deze mogelijkheid om lijfelijk bijeen te komen. Een impressie met daarin een belangrijke plaats voor de aanstormende talenten Silvia Storoni en Ozair Abawi, die beiden boeiend onderzoek presenteerden.

Jaarlijks een inspirerend en interactief symposium organiseren voor jonge clinici en onderzoekers aan het begin van hun carrière en met interesse voor de endocrinologie: dit streven van de JNVE kwam uitstekend uit de verf. Het was inhoudelijk een zeer geslaagd symposium dankzij het hoge niveau van alle presentaties; bovendien was het ook nog eens heel gezellig en gemoedelijk. Er waren dit jaar 31 hoogwaardige abstracts ingediend voor een presentatie in een van de delegate sessions.

Portretfoto (kleur) JNVE-bestuur Mark Postma, Thalijn Wolters, Stan Ursem, Gerlinde Haverkamp, Chantal Lebbink, Jiska van Schaik, Evie van der Spoel, Niels Connell en Rosalie Sterenborg. &ellipsis;

Maak een gratis account aan en krijg toegang tot alle artikelen

Account aanmaken

Heeft u al een account?