Overzicht

Het zevende JNVE-congres komt eraan!

  • 2 september 2020

Het congres biedt een gevarieerd programma met interessante gastsprekers die zullen vertellen over de kunstmatige alvleesklier (dr. Arianne van Bon en Robin Koops), valkuilen in laboratoriummetingen (dr. Ir. Jacquelien Hillebrand), bruin vetweefsel (dr. Mariëtte Boon) en synthese en metabolisme van adrenale steroiden (dr. Lina Schiffer). Naast deze wetenschappelijke voordrachten zal er gesproken worden door kinderarts en medisch ethicus dr. Martine de Vries over de kunstmatige scheiding tussen patiëntenzorg en wetenschappelijk onderzoek. 
Tijdens de meeting zal de JNVE-award, in de vorm van 250 euro en een certificaat, worden uitgereikt aan de beste jonge spreker. ‘s Avonds is er een diner en een sociaal programma. 

Inschrijfkosten bedragen 100 euro (170 euro voor niet-NVE-leden), inclusief diner en sociaal avondprogramma. Indien je in het hotel wilt blijven overnachten, bedragen de inschrijfkosten 170 euro (240 euro voor niet-NVE-leden). Registratie voor één dag is ook mogelijk en bedraagt 65 euro (135 euro voor niet-NVE-leden). Voor masterstudenten is er een speciaal verlaagd tarief: 100 euro voor congresdeelname inclusief hotelovernachting. 

Inschrijven kan op: https://congres.nve.nl.